10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMuzică şi distracţie de Zilele Craiovei

Muzică şi distracţie de Zilele Craiovei

Mii de craioveni au înfruntat frigul, vineri seară, pentru a asista la primul concert de muzică uşoară din seria celor trei spectacole de proporţii organizate cu ocazia Zilelor Craiovei de primăria municipiului, în colaborare cu Fundaţia Gazeta de Sud. Aproape 200 de poliţişti şi jandarmi, fie în uniformă, fie în civil, aflaţi printre spectatori, au vegheat la desfăşurarea în bune condiţii a spectacolului.
Delia a fost prima care a urcat pe scena amenajată pe imensa esplanadă de la intrarea în Parcul Tineretului. Solista a reuşit să-i smulgă pe spectatori de lângă grătarele cu mici şi să-i facă să danseze pe ritmul muzicii ei, în faţa scenei. „Le urez craiovenilor să-şi păstreze oraşul curat şi să încerce să-i facă o imagine mai bună! Din păcate, nu aflăm decât de problemele de aici – mulţi interlopi şi mult gunoi -, dar Craiova are multe lucruri frumoase de arătat. E păcat ca acest oraş să fie cunoscut prin prisma unor lucruri care oricum se întâmplă în toată ţara“, a spus solista la coborârea de pe scenă.
În program au urmat Fly Project, apoi DJ Project – cu Giulia ca solistă a grupului – şi Loredana, iar pe post de „desert“ organizatorii au păstrat formidabila reprezentaţie a formaţiei Phoenix.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

81 COMENTARII