8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalHoţi prinşi cu focuri de armă

Hoţi prinşi cu focuri de armă

Poliţiştii Postului de Poliţie TF Craiova Triaj au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă pentru a prinde trei tineri care încercau să fure conductorii unei macarale. Oamenii legii au fost sesizaţi ieri-dimineaţă despre faptul că trei tineri sustrag componente de la o macara din zona magaziei de mărfuri a Staţiei CF Craiova din Bordei. Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au somat cele trei persoane să coboare de pe macara, iar după ce au ajuns jos, unul dintre ei a fugit.
Un agent de poliţie a scos pistolul şi a tras trei focuri de avertisment, dar pentru că suspectul nu s-a oprit, a tras alte trei gloanţe în direcţia acestuia, rănindu-l în picior. Cei trei au fost conduşi la sediul Poliţi ei Transporturi Feroviare, unde au fost identificaţi ca fiind Ionuţ Novac, de 19 ani, Daniel Ristea, de 26 de ani, şi Eugen Frumuzache, de 23 de ani, toţi din comuna Smârdan, judeţul Galaţi.
Ionuţ Novac, tânărul rănit în picior, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde medicii au stabilit că este în afara oricărui pericol. Oamenii legii au constatat că cei trei încercau să fure mai multe conductoare de argint ale macaralei, pagubele produse de aceştia fiind estimate la 23.500 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII