10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPoliţist caracalean, decedat într-un accident de circulaţie

Poliţist caracalean, decedat într-un accident de circulaţie

Un poliţist din Caracal a murit ieri-dimineaţă în urma unui accident de circulaţie petrecut pe strada Nicolae Titulescu, din localitate. Valentin Ionescu (foto), de 44 de ani, agent de circulaţie în cadrul Poliţiei Caracal, în timp ce se deplasa cu un moped, însoţit de fiul său, a fost lovit de un Logan.
Şoferul autoturismului, Ion Buliteanu, de 63 de ani, din localitate, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere şi a lovit mopedul condus de poliţist. În urma impactului, poliţistul a suferit răni grave şi a fost dus la Spitalul Municipal Caracal, dar, din nefericire, medicii nu l-au mai putut salva. „Pacientul a fost adus în stare de inconştienţă, în comă post traumatică. A fost resuscitat timp de 60 de minute, dar fără rezultat“, a declarat medicul Iulia Nedeianu, din cadrul Spitalului Municipal Caracal.
Băiatul poliţistului, în vârstă de zece ani, a rămas sub supraveghere medicală, fiind în afara oricărui pericol. Şoferul vinovat de producerea accidentului este cercetat pentru ucidere din culpă. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

47 COMENTARII