8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPercheziţii la shaormerie

Percheziţii la shaormerie

http:http://www.youtube.com/watch?v=O9Ns7lkb4AA
Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj au făcut joi o percheziţie la locuinţa şi shaormeria unui bărbat de origine siriană, domiciliat în Craiova, unde au descoperit mii de pachete de ţigări netimbrate, alcool de contrabandă şi produse din carne expirate.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, în baza unei informaţii obţinute de ofiţerii de la Serviciul Judeţean de Informaţii şi Protecţie Internă, joi, poliţiştii de la Investigarea Fraudelor au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa lui Khaleit Mouhageir, de 51 de ani, din Craiova, unde au fost descoperite 2.955 de pachete de ţigări, de diferite mărci, care nu aveau aplicate timbre fiscale.
Poliţiştii au percheziţionat şi un spaţiu comercial al lui Khaleit, o shaormerie, care funcţionează în acelaşi imobil cu locuinţa sa, unde au descoperit alte 3.849 de pachete de ţigări fără timbru şi 44 de litri de băuturi alcoolice contrafăcute, care au fost confiscate. De asemenea, într-o anexă a locuinţei a fost găsită cantitatea de 181 kg de produse alimentare congelate pentru care nu existau documente de provenienţă şi care aveau termenul de valabilitate expirat. Oamenii legii au stabilit că valoarea de piaţă a celor 6.804 pachete de ţigări confiscate se ridică la aproximativ 47.000 de lei.
În urma cercetărilor s-a constatat că ţigările şi băuturile alcoolice urma să fie comercializate în Craiova, iar produsele alimentare – prin intermediul shaormeriei. Poliţiştii doljeni au precizat că sirianul Khaleit Mouhageir este cercetat în prezent pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinerea a peste 500 de ţigarete în afara antrepozitului fiscal şi comercializarea de produse din tutun provenite din contrabandă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

48 COMENTARII