16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalCetăţean german, spânzurat în clopotniţă la Afumaţi

Cetăţean german, spânzurat în clopotniţă la Afumaţi

Un bărbat de origine germană a fost găsit spânzurat, ieri-dimineaţă, de o balustradă a scării care duce în clopotniţa Bisericii din comuna doljeană Afumaţi.
Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au precizat că, ieri-dimineaţă, în jurul orei 6.30, un bărbat din localitatea Afumaţi a anunţat poliţiştii din comună despre faptul că în clopotniţa bisericii atârnă agăţat în ştreang un bărbat. Poliţiştii care s-au dus la faţa locului au stabilit că bărbatul se numeşte Mattias Nettusch, de 38 de ani, din Willebadessen – Germania şi avea viză de reşedinţă din anul 2007 în comuna Drănic. Bărbatul locuia de doi ani în ţara noastră, era necăsătorit şi lucra la o fermă din Drănic. Potrivit poliţiştilor doljeni, în faţa bisericii din Afumaţi a fost găsit un autoturism VW Golf, cu numărul B-38-ELA, în care au fost găsite actele bărbatului, o sumă mică de bani, iar între portieră şi scaun o coală de hârtie pe care erau aşternute câteva cuvinte în germană. Maşina nu prezenta avarii, era deschisă şi avea radioul pornit.
Oamenii legii care au făcut cercetările la faţa locului au constatat că victima nu avea leziuni vizibile pe corp, cu excepţia urmei lăsate de cordelina cu care se spânzurase. Corpul neînsufleţit al germanului a fost transportat la morga Spitalului din Băileşti, urmând ca medicii din cadrul IML Craiova să efectueze necropsia şi să stabilească exact cauza morţii. De asemenea, poliţiştii doljeni continuă cercetările în acest caz pentru a stabili ce motive a avut Mattias Nettusch pentru a-şi pune capăt zilelor. Oamenii legii urmează să traducă şi biletul găsit în maşină, pentru a vedea dacă este vorba de un bilet de adio sau de altceva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII