10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBarmaniţa de la Olimp s-a aruncat în gol

Barmaniţa de la Olimp s-a aruncat în gol

O femeie de 48 de ani din comuna doljeană Goieşti şi-a pus capăt zilelor ieri-dimineaţă, în Craiova. Cu câteva minute înainte de ora 9.00, ea s-a aruncat în gol de la unul din etajele superioare, prin luminatorul dintre cele două scări ale blocului F 9 din cartierul Brazda lui Novac. Ambulanţa SMURD s-a deplasat la faţa locului în cel mai scurt timp, însă cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul femeii.
„Am găsit la faţa locului o femeie care prezenta un politraumatism prin cădere de la înălţime, posibil în scop suicidal. Prezenta un traumatism cranio-cerebral grav, traumatism toraco-abdominal, fractură deschisă coapsa stângă şi o altă fractură la antebraţul stâng. A fost găsită decedată“, a declarat dr. Camelia Ivan, medic specialist medicină de urgenţă în cadrul UPU/SMURD.

Descoperită de femeia de serviciu

Cea care a făcut macabra descoperire a fost femeia de serviciu. Aceasta făcea curăţenie la etajul 1 al blocului, când deodată a auzit o bubuitură puternică în luminatorul care face legătura între cele două scări şi care adăposteşte toboganul de gunoi. Femeia de serviciu s-a dus să vadă ce s-a întâmplat, bănuind că cineva aruncase în gol vreun obiect greu de la etajele superioare. A rămas înmărmurită când a văzut întinsă pe cimentul de la parter o femeie care zăcea desculţă, fără suflare, într-o poziţie nefirească. A anunţat câteva femei din bloc, însă acestea nu au avut ce să facă decât să-i aprindă o lumânare. În bloc, nimeni n-o cunoştea pe femeia decedată. Locatarii i-au găsit ulterior papucii, abandonaţi pe casa scării, la etaje diferite.
„Din primele cercetări, se pare că a fost vorba de o sinucidere“, a precizat ag. Amelia Căprărin, purtătoarea de cuvânt a poliţiei doljene.
Sosiţi la faţa locului, poliţiştii de la Secţia 4 au reuşit să stabilească identitatea victimei. Era vorba despre Silvia Corneanu, de 48 de ani, din Goieşti. Femeia lucra ca barmaniţă la Restaurantul Olimp din Craioviţa Nouă, era căsătorită şi avea un copil de 26 de ani.
Oamenii legii încearcă acum să afle ce a împins-o pe femeie să facă acest gest. Apropiaţii acesteia le-au spus poliţiştilor că barmaniţa devenise mai tristă cam de o lună, de când a decedat fratele ei, însă nu părea atât de afectată încât să-şi pună capăt zilelor din acest motiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII