24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalUnul - eliberat, altul - căutat de poliţie

Unul – eliberat, altul – căutat de poliţie

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au emis ieri mandat de arestare preventivă, în lipsă, pentru 30 de zile, pentru Florin Anghel, unul dintre băieţii lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial. Potrivit informaţiilor oferite de poliţişti, acesta este momentan de negăsit. De asemenea, miercuri, poliţiştii olteni l-au arestat şi pe Laurenţiu Anghel, de 23 de ani, din Drăgăneşti Olt, alt fiu al lui Bercea. Acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi port ilegal de armă albă. În urma probatoriului administrat de poliţişti, fiul lui Bercea a fost reţinut pe bază de ordonanţă. Laurenţiu Anghel a fost eliberat ieri de poliţişti. Laurenţiu este cercetat în prezent în stare de libertate, iar oamenii legii i-au dat acestuia interdicţia de a părăsi localitatea.
Potrivit datelor anchetei, marţi, 8 iunie, în faţa unei staţii peco de pe raza comunei Mărunţei, sat Bălăneşti, judeţul Olt, Laurenţiu, împreună cu alte patru persoane, printre care şi Florin Anghel, l-au agresat pe Vasile Anghel, din oraşul Drăgăneşti Olt. Aceştia l-au lovit cu obiecte contondente şi au distrus parbrizul şi luneta autoturismului cu care acesta se deplasa, după care au fugit, abandonând armele albe folosite la comiterea agresiunii. Agresorii au făcut uz de o sabie, o macetă, un cuţit vânătoresc şi două ţevi. „Poliţiştii au identificat persoanele implicate în altercaţie, care sunt dispărute de la domiciliu, în prezent efectuându-se activităţi de găsire a acestora. De asemenea, poliţiştii au stabilit că o parte dintre agresori au fost implicaţi şi în altercaţiile care au avut loc în zilele de 5 şi 6 iunie 2010, în urma cărora au fost întocmite dosare penale în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu, distrugere şi port ilegal de armă albă. Astăzi (miercuri-n.r.) procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pentru o singură persoană“, a declarat Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.
Reamintim faptul că o femeie din Drăgăneşti-Olt a ajuns la spital sâmbătă 5 iunie, în urma unui scandal izbucnit între Bercea Mondial şi cumnata acestuia, Lucreţia. Timp de două zile, membrii clanului Bercea s-au fugărit pe străzile oraşului, s-au ameninţat cu săbiile şi s-au lovit cu pumnii şi picioarele.

GdO

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII