16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalRăniţi pe motocicletă

Răniţi pe motocicletă

http:http://www.youtube.com/watch?v=B67OG80nyW4
Doi tineri din Craiova au fost răniţi grav luni, după ce motocicleta pe care se aflau a lovit violent, din spate, un autoturism care circula regulamentar pe bulevardul 1 Mai din localitate.
Din cercetările poliţiştilor de la Rutieră s-a stabilit că luni, în jurul orei 15.00, un Fiat Punto înmatriculat în Italia, condus de Marius Claudiu Nicu, de 22 de ani, din Craiova, pe bulevardul 1 Mai, dinspre Spitalul de Urgenţă către Ciupercă, a fost lovit puternic din spate de o motocicletă Aprilia, condusă în aceeaşi direcţie de mers de Laurenţiu Filipoiu, de 21 de ani, din aceeaşi localitate. În urma impactului violent, pasagerul de pe motocicletă, Dragoş Busu, de 21 de ani, tot din Craiova, a fost proiectat peste Fiatul condus de Nicu, fiind rănit grav după ce s-a lovit de caldarâm. Deşi avea echipament de protecţie, în urma impactului cu autoturismul şi motociclistul a fost rănit. Ambele victime au fost preluate de o ambulanţă SMURD şi transportate la Spitalul de Urgenţă, pentru acordarea de îngrijiri medicale.  
Şoferul Fiatului a povestit că circula regulamentar, cu puţin peste 50 km/h, când a fost lovit de motociclist. „Când am plecat de la semafor, nu am văzut nici o motocicletă. Cred că au venit cu viteză destul de mare, pentru că eu circulam cu aproape 60 km/h când m-au lovit. După aceea l-am văzut pe unul dintre ei cum a zburat peste maşină“, a spus Claudiu Nicu.
Poliţiştii au stabilit că tânărul care conducea motocicleta nu avea permis pentru nici o categorie de autovehicule. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă.
Alt tânăr care conducea sâmbătă o motocicletă pe strada Banu Stepan, fără a avea permis de conducere, a fost rănit grav după ce a lovit o maşină care nu i-a acordat prioritate. În acest caz, şi motociclistul, şi şoferul maşinii s-au ales cu dosare penale, primul pentru conducere fără permis, iar al doilea, pentru vătămare corporală gravă din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

16 COMENTARII