17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞi-au văzut moartea cu ochii

Şi-au văzut moartea cu ochii

Un grav accident de circulaţie a avut loc ieri-dimineaţă pe DJ 562, la intrarea în comuna Pătulele din judeţul Mehedinţi.
Un autobuz în care se aflau 30 de călători a fost lovit frontal de o autoutilitară cu marfă. În urma impactului, mai mulţi călători au scăpat cu leziuni uşoare, însă şoferul dubiţei a rămas încarcerat între volan şi scaunul maşinii.
Se pare că accidentul s-a produs din cauza oboselii şoferului autoutilitarei.
„Poate că a alunecat din cauza zăpezii, dar oamenii care au fost în faţă în autobuz spun că şoferul autoutilitarei avea capul aplecat pe volan înainte să lovească autobuzul“, a spus unul dintre pasagerii din autobuz.
Conducătorul autobuzului susţine că ar fi observat că şoferul autoutilitarei era aplecat peste volan, dar nu a avut ce face pentru că a derapat.
„El era adormit la volan, pentru că l-am văzut de departe că stătea cu capul pe volan, dar nu am putut să fac nimic. Autobuzul este greu şi am alunecat. Am tras de volan cât am putut, dar el a intrat în mine. Nu a murit nimeni, sunt câţiva accidentaţi. Eu m-am lovit la picioare. El a rămas încarcerat. Nici nu mai vorbea când l-au scos“, a spus şoferul autobuzului.
Unii călători accidentaţi au plecat de la faţa locului cu maşini particulare, iar alţii au aşteptat alt autobuz pentru a fi preluaţi.
„În această dimineaţă (ieri – n.r.) a avut loc un accident de circulaţie produs între un autobuz cu călători şi o autoutilitară de marfă. Se pare că şoferul dubiţei ar fi adormit la volan, fapt susţinut şi de către şoferul autobuzului, dar şi de câţiva pasageri. În urma impactului, şoferul dubiţei a rămas încarcerat în maşină, însă a fost scos şi predat unui echipaj SMURD şi transportat la Spitalul de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin pentru acordarea de îngrijiri medicale“, a declarat Daniel Cepeş, subinspector la Poliţia Vânju Mare.
Şoferul autoutilitarei a fost internat în comă la Spitalul de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin, unde a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale.
Circulaţia rutieră a fost blocată aproape o oră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII