16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalBărbatul care şi-a înjunghiat concubina s-a sinucis

Bărbatul care şi-a înjunghiat concubina s-a sinucis

Marius Rezeanu, bărbatul care luni a ucis-o pe femeia cu care trăia, a fost găsit mort marţi după-amiază, într-o grădină din Cilieni – Olt.

Marius Rezeanu, de 29 de ani, din Tia Mare – Olt, era dat în urmărire generală după ce luni anchetatorii au stabilit că şi-a ucis din gelozie concubina, pe Magda Dan, de 24 de ani, în prezenţa copilului lor de cinci ani, în casa bunicii femeii, din Rusăneşti. Marţi după-amiază, în jurul orei 17.30, Nicolae Cârciumaru, un localnic din Cilieni, a descoperit în grădină cadavrul lui Rezeanu.

„Am văzut un corp într-un tufiş. Am crezut că e cineva beat. M-am apropiat şi mi-am dat seama că e mort. I-am spus mamei să anunţe poliţia", a afirmat Nicolae Cârciumaru. La faţa locului au ajuns poliţiştii din Cilieni, care au chemat procurorii de la Slatina.

În urma necropsiei efectuate ieri, medicii legişti au stabilit că Marius Rezeanu

s-a sinucis cu Sinoratox, o substanţă folosită pentru combaterea dăunătorilor culturilor agricole. Potrivit procurorului Eugen Iacobescu, Marius Rezeanu a înghiţit aproape 500 de mililitri de insecticid, care i-a distrus organele interne. Substanţa a fost cumpărată de bărbat de la o farmacie din comuna Cilieni, la scurt timp după ce a comis crima. Oamenii legii au găsit în apropierea cadavrului două telefoane mobile, un pachet de ţigări, o sumă de bani şi sticla în care fusese substanţa.

Crimă pasională

Anchetatorii au găsit în buzunarul de la haina femeii un bilet de la un fost iubit şi bănuiesc că bărbatul l-ar fi citit. Anchetatorii spun că este posibil ca Magda Cătălina Dan să fi fost omorâtă după ce i-a spus lui Marius Rezeanu că vrea să pună capăt relaţiei cu acesta pentru a putea fi împreună cu iubitul ei, Georgel Brătăşeanu. Anchetatorii mai spun că tânăra l-a părăsit pe Marius şi în urmă cu şapte ani, cu câteva zile înainte de nunta lor, pentru alt bărbat.

A mai încercat să o omoare

Medicii legişti au stabilit marţi, în urma necropsiei, că tânăra a murit din cauza unei hemoragii externe. „S-a stabilit că moartea victimei a fost violentă şi a fost cauzată de o hemoragie externă, ca urmare a mai multor plăgi. Inculpatul a vrut să decapiteze victima, însă nu a putut. A chinuit-o aproximativ şase minute, după care aceasta a decedat", a spus procurorul Eugen Iacobescu. Potrivit acestuia, bărbatul a mai încercat de două ori să îşi omoare concubina, când a bătut-o până ce femeia a intrat în comă. Copilul celor doi, în vârstă de cinci ani, a fost luat în grijă de rude. Cei doi tineri vor fi înmormântaţi astăzi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU