21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a ciocnit cu tirul

S-a ciocnit cu tirul

Un accident s-a produs ieri după-amiază pe Drumul European 70, la ieşire din Drobeta Turnu Severin. Un biciclist băut nu a văzut un tir, care era parcat pe sensul lui de mers, şi s-a lovit de acesta, rămânând inconştient, într-o baltă de sânge.

Participanţii la trafic care au văzut ce s-a întâmplat au chemat ambulanţa. „Am trecut pe lângă el şi l-am văzut că se clătina pe bicicletă, dar nu m-am gândit că e băut. După ce am trecut de el, la vreo 50 de metri, am văzut că dintr-o dată s-a lovit de colţul tirului, care era parcat, şi-a pierdut echilibrul şi a căzut. Când am alergat noi la el ca să vedem de ce nu se mai ridică, era plin de sânge şi abia mai respira. Nu am îndrăznit să punem mâna pe el. Am sunat la ambulanţă şi a venit imediat, dar era grav, nu ştiu dacă mai scapă“, a spus un martor. „Am fost sesizaţi că în afara municipiului Drobeta Turnu Severin, în apropierea localităţii Gura Văii, un biciclist s-a lovit de un tir accidentându-se grav. Cel mai probabil, bărbatul era băut, pentru că altfel nu se explică de ce nu a văzut tirul din faţa lui. Urmează să continuăm cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul“, a declarat Şandru Nicolae, agent-şef la Poliţia Rutieră.

Bărbatul a fost preluat de medicii de la ambulanţă în stare foarte gravă şi transportat de urgenţă la Secţia de chirurgie a Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin, iar acum se zbate între viaţă şi moarte, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII