16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAmendaţi cu focuri

Amendaţi cu focuri

O patrulă din cadrul Secţiei 3 de Poliţie Craiova s-a sesizat, miercuri noapte, că opt persoane făceau scandal în zona intersecţiei străzilor Spania şi Împăratul Traian. Conform reprezentanţilor IPJ, când oamenii legii i-au legitimat pe scandalagii, Nicolae Iriza, de 35 de ani, din Craiova, a început să se manifeste agresiv, acesta fiind urcat în maşina poliţiei, pentru a fi dus la secţie. În apărarea lui au sărit Laurenţiu Iriza, de 34 de ani, Nicolae Dul, de 33 de ani, şi Mugurel Sfetcu, de 33 de ani, toţi din Craiova.

Bărbaţii rămaşi în stradă i-au luat la înjurături pe poliţişti şi i-au împiedicat să plece cu maşina în care era Nicolae. Pentru că aceştia se manifestau din ce în ce mai agresiv, doi agenţi de poliţie i-au somat verbal în repetate rânduri, apoi au folosit armamentul din dotare, trăgând în plan vertical nouă focuri, după care toate persoanele implicate au fost imobilizate şi conduse la secţie.

Împreună cu cei patru au fost şi Mihai Sfetcu, de 33 de ani, Daniel Oacă, de 35 de ani, Valeriu Mic, de 40 de ani, şi Costel Voicu, de 31 de ani. Poliţiştii doljeni au precizat că, deşi iniţial şi aceştia au participat la scandal, la intervenţia poliţiştilor s-au potolit. Toţi cei implicaţi în incident au fost sancţionaţi contravenţional pentru că au tulburat liniştea şi ordinea publică, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de 2.700 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII