17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUltimul conflict din Craiova, cercetat

Ultimul conflict din Craiova, cercetat

Anchetatorii doljeni au comunicat ieri că a fost stabilită încadrarea juridică a faptelor săvârşite de protagoniştii scandalului de duminică, 3 februarie, din apropierea Curţii de Apel din Craiova.

Reamintim că pe 3 februarie, în faţa Curţii de Apel Craiova, a avut loc un scandal între două grupuri de craioveni, în urma căruia cinci persoane au fost rănite, printre care şi Enryko Constantinescu. Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au precizat că în acest dosar este vorba de cercetări ample şi că orice informaţie făcută publică în acest stadiu al anchetei ar periclita rezultatele acesteia. „În acest caz se fac cercetări ample şi, deocamdată, este prematur să fie oferite informaţii despre mersul anchetei. Rezultatele preliminarii vor fi făcute publice în câteva zile“, a precizat procurora Mirela Voinea, purtătoarea de cuvânt a Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Conform sursei citate, în acest caz se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere, lovire şi alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII