16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalBătaie pe Drumul European 70

Bătaie pe Drumul European 70

Două grupări ale lumii interlope din Mehedinţi şi Caraş-Severin s-au răfuit duminică noapte pe Drumul European 70. Bătăuşii au început scandalul în staţiunea Băile Herculane şi au continuat cu o urmărire ca în filme şi tamponări în trafic între trei autoturisme, conflictul încheindu-se într-un cartier mărginaş din oraşul Drobeta Turnu Severin.

Duminică noapte, în Herculane, cinci tineri din Mehedinţi au coborât din două autoturisme, un Mercedes negru şi un Logan, şi au început să-i lovească pe doi tineri cu pumnii şi picioarele, după care au încercat să fugă.

Victimele au plecat cu un Ford în urmărirea celor două maşini spre Drobeta Turnu severin, dar fără a anunţa poliţia. Pe Drumul European 70, cele trei autoturisme s-au ciocnit de mai multe ori, iar în dreptul viaductului de la Dudaşul Schelei, tinerii din cele două maşini de Mehedinţi s-au năpustit din nou pe cei doi. Cu bâte şi răngi, doi dintre cei cinci au spart parbrizul Fordului şi l-au lovit pe şofer în cap.

Poliţia a fost anunţată de trecători

„În noaptea de 09.12.2007, la ora 2.25, ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizat prin serviciul 112 despre faptul că pe DE 70, pe viaductul din apropierea intersecţiei cu Calea Dudaşul Schelei, se află un autoturism Ford Focus ce prezintă distrugeri prin lovire cu bâte şi prin tamponare. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă a poliţiei municipale, aceasta stabilind că aspectele sesizate se confirmă. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că distrugerile autovehiculului au fost produse de ocupanţii unui autoturism Mercedes de culoare neagră şi ai unui taxi Logan. De asemenea, s-a stabilit că, în cursul aceleiaşi nopţi, Vasile H., Mirel C., Constantin B., Mihai U. şi Nicolae C., toţi din Drobeta Turnu Severin, au avut un conflict în localitatea Băile Herculane, judeţul Caraş-Severin, cu Iulian A. şi Adrian M., din acelaşi municipiu, conflict ce a continuat pe viaductul menţionat. În timpul deplasării pe viaduct, cele două grupuri s-au lovit reciproc, producându-şi leziuni şi avariind autoturismul Ford Focus, proprietatea lui M. Adrian. Maşina a fost lovită cu corpuri dure de Vasile H. şi Mirel C., aceştia spărgând parbrizul şi geamul lateral stânga faţă“, a declarat Carin Sică, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

În urma scandalului, trei tineri au ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Mehedinţi pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţia continuă cercetările.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII