14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalSex cu năbădăi în biroul primarului din Bâlteni

Sex cu năbădăi în biroul primarului din Bâlteni


O localnică din comuna Bâlteni a avut luni parte de surpriza vieţii sale, după cum mărturiseşte: a mers la primărie cu treburi şi a nimerit în timpul unei partide de sex, care se desfăşura chiar în biroul primarului Vasile Vlăduleanu.

Marilena Miculescu, o fostă profesoară de biologie, acum pensionară, a mers luni, în jurul orei 13.00, la Primăria Bâlteni pentru a-şi rezolva nişte probleme. Femeia nu mai fusese la primărie de câţiva ani, după cum susţine. „Am mers la primărie să depun o cerere pentru tăierea unor crengi ale unui copac din faţa porţii mele. Cei de jos din primărie mi-au spus să merg sus, la birourile de la registratură. Am avut ghinionul să fiu martoră fără voie la o scenă care m-a dezgustat. Am luat-o pe scări şi m-am hotărât să merg direct la primar, să discut problema mea cu el. Am bătut la uşa unde ştiam că este biroul primarului şi nu a răspuns nimeni. Am zis că poate este prea concentrat şi nu aude, aşa că am intrat. Am văzut o siluetă feminină, o tipă înaltă, cu corp frumos, care făcea sex cu un tip care stătea pe ceva, pe un recamier, fotoliu, ceva. Era semiobscur, pentru că erau jaluzelele trase, aveau condiţii pentru aşa ceva. Nu am văzut faţa lui, nici faţa ei. Dacă aş vedea-o goală, aş recunoaşte-o. Am văzut clar că era goală complet, amândoi erau goi“, a povestit femeia, siderată de cele ce văzuse cu o zi înainte.

 

Poziţie nefirească în biroul edilului

 

După o viaţă liniştită şi 37 de ani de muncă, Marilena Miculescu s-a intimidat în faţa scenei din biroul edilului. Dezgustată, femeia se întreabă ce este incitant în a face sex la birou: „Puteau să-şi ia o cameră la hotel, m-am intimidat şi am ieşit. Puteam să-i întreb ce fac acolo. Am închis uşa şi m-am dus la secretariat, şi le-am spus fetelor de acolo: ce se întâmplă în primărie, ce este atâta dezmăţ? Erau într-o poziţie nefirească, el era înfundat în ea, ea era cu părul mai închis la culoare. Era goală, făceau sex exact ca la televiziune, ca la «Emanuelle», aşa erau. O fi fost vreo probă de concurs, ceva, că sunt posturi scoase la concurs. Nu ştiu. Dar era ora 13.00 şi eu zic că sunt răspunzători mai mulţi factori, cum se poate întâmpla aşa ceva în primărie. M-a dezgustat scena, m-a scârbit. Este vorba de prestigiul primăriei. Nu se poate aşa ceva! Oricare angajat al primăriei ar fi fost mă dezamăgeşte, aşa ceva nu ar trebui să se întâmple în primărie. Mai ales când există atâtea hoteluri şi au condiţii şi acasă, dar probabil este mai incitant la birou“, a afirmat femeia. Există destule voci în comună care susţin că Vasile Vlăduleanu, primar PD, aflat la primul mandat, este un „crai“. „Am mai auzit eu că îşi aduce femeile, amantele la primărie, la birou. Este ştiut că este crai mare primarul nostru. Nici rău nu arată, nici bătrân nu este“, a spus o localnică.

 

Birou cu două uşi

 

Biroul primarului Vasile Vlăduleanu are două uşi, lucru recunoscut şi de angajaţii primăriei. Femeia a avut ghinionul să intre pe cea din spate. „Toată lumea vorbeşte că este mare gagicar. Femeia, după ce a văzut scena din birou, a venit la noi jos – eram în faţa primăriei – şi ne-a povestit că l-a văzut pe primar făcând sex în biroul său. Era supărată rău femeia, a fost şi ea un cadru didactic“, a declarat unul dintre consilierii locali.

 

Primarul se bâlbâie şi acuză

 

Contactat telefonic de reprezentanţii unui post de radio local, Vasile Vlăduleanu a declarat că toată povestea este o înscenare politică. Nu a recunoscut nimic, însă a spus că profesoara are probleme medicale.

„Presa a aflat de poveste din discuţiile cu doi profesori senili, care sunt la pensie. Sunt la a doua căsătorie, am o femeie superfrumoasă şi sunt familist. Sunt cel mai răsfăţat şi cel mai elegant. În cel mai rău caz, la 46 de ani pe care îi am, eu nu fac sex, ci dragoste, dar doar în locuri în care mă simt bine în momentul în care fac dragoste. Sexul în birou este jenant, cu secretara la uşă. Această femeie care a făcut aceste afirmaţii a spus că a văzut o femeie şi un bărbat. De ce nu a spus această doamnă că l-a văzut pe primar? Ieri la ora 11.00 am avut o ultimă discuţie cu un angajat şi apoi am plecat la cariera Roşia pentru că aveam treabă cu iluminatul public din comună. Această femeie este de ani de zile la pensie, a fost o profesoară superbună, dar după ce a urcat scările poate să fi văzut orice. Şi mie mi se întâmplă uneori să mi se înceţoşeze privirea din cauza urcatului. Sunt două uşi, dar una este blocată pentru că în dreptul ei este o sobă, nu a fost folosită. Dacă voia să intre în birou, trebuia să o facă pe uşa de la secretară, care este mereu deschisă. Acesta este un zvon politic, au încercat să mă atace politic, nu au reuşit, iar acum îmi atacă familia. Dar eu sunt un tip al dracului şi o să rezist“, a declarat Vasile Vlăduleanu.

La Primăria Bâlteni, scandalurile s-au ţinut lanţ de-a lungul anilor. Ilie Daniel, fost primar al acestei comune, a fost arestat şi condamnat pentru luare de mită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

40 COMENTARII