16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Reacţii on-line

Cele mai interesante mesaje sosite de la cititorii Gazetei de Sud, prin internet:
http://www.gds.ro şi [email protected]

de amaratu:
În cazul prezentat – Corina şi Bogdan, OTV a exagerat, a întins coarda la maximum. Uneori îţi dau impresia că au tendinţa DIABOLICĂ de a găsi vinovaţi şi pe cei care vor să vină în ajutorul anchetei întreprinse de oamenii lor. Doamna Culcer are o vârstă şi poate nu o mai impresionează SÂNGELE care „dă buzna în casă“ când deschizi TV-ul. Mizerabile cuvinte: „Schimbă canalul dacă nu-ţi convine!“. Uneori, priveşti să vezi TÂMPENIA şi PROSTIA umană până unde este posibil să ajungă; dacă suntem atât de indulgenţi… pecinginea se va extinde… cu ajutorul CNA-ului. Ce se mai stoarce acest subiect? Voi, care sunteţi părinţi, ştiţi cât de GREU este să struneşti un COPIL între 14-18 ani, ştiţi că nu este zi şi noapte de linişte, te preocupi ca părinte de anturajul lui, de timpul lui liber, de cum învaţă, de prezenţa la şcoală, de educaţia lui; această perioadă este un EXAMEN DUR pentru fiecare părinte care are copii în această epocă. Din cele ce s-au expus, observăm că PĂRINŢII au căzut la acest examen! Sunt lucruri în viaţă care nu se fac! Mergea fiul la biserică… Tatăl îi cumpără PREZERVATIVE etc. De vină pentru cele întâmplate, în primul rând, sunt părinţii că au acceptat relaţia, atât asta, cât şi celelalte, probabil în special TATĂL, întrucât l-a încurajat în demersul lui în loc să-l atenţioneze. Mai mult, s-au complăcut să-şi mediteze copiii pe gratis când se ştie ce mult costă meditaţiile în ziua de azi. POATE profesoara Corina a căzut într-o capcană de genul: „băiatul este îndrăgostit lulea şi îşi pune capăt zilelor dacă ea nu acceptă“; ceea ce putea fi o înţelegere între părţi până termină el liceul… pe de o parte, părinţii să nu-şi piardă fiul şi, pe de altă parte, Corina să nu-şi piardă catedra, ea acceptând un joc extrem de periculos şi şantajabil… Părinţii s-au expus incredibil de mult la TV; adevărul poate chiar îl ştiu, dar MINTEA lor REFUZĂ să ACCEPTE din cauza durerii sufleteşti. Este greu de crezut cum susţine OTV-ul că ea manipula pe toată lumea, trebuie văzută şi partea în care EA a fost atrasă într-o cursă, nu contează prea mult anii în faţa pariurilor şi visurilor tinerilor care sunt asiguraţi de părinţi cu mult confort financiar, aşa cum era şi Bogdan. Avea băiatul maşină, bani pentru atenţii faţă de sexul feminin, dar i-a lipsit EDUCAŢIA morală. TREBUIA să ştie că FERICIREA TA NU TREBUIE SĂ O CLĂDEŞTI PE NEFERICIREA ALTUIA. DUMNEZEU să-l IERTE!

de dionis:
Corect nr. 1, ai atins coarda care trebuie. Atât părinţii, cât şi copiii români suferă de vedetism mai rău ca americanii. Se ştie că asta este o boală americană, dar se pare că a cuprins o parte însemnată a locuitorilor acestei planete. OTV pur şi simplu nu poate să facă altceva, nu ştie, nu este în stare, astea îi sunt limitele. Nu urmăresc acest post, dar ascult comentariile celor din jur. E oribil!

de Nr. 3.:
M-am cam săturat de acest caz. Oricât de rău ne-ar părea, adevărul este undeva la jumătate. De greşit au greşit toţi. Părinţii – că nu au fost în stare să discute cu copiii despre capcanele vieţii în aşa fel încât să nu creadă că sunt împotriva lor şi a iniţiativelor lor. Profesoara – că s-a complăcut în acest joc al seducţiei, soţul ei – că nu a luat atitudine când a descoperit că soţia sa are relaţii amoroase cu un elev. Cei din jurul lor – care au cunoscut problema sau au bănuit că între ei ar fi ceva şi nu au tras semnalul de alarmă. Dar toate astea sunt tardive, faptul este consumat, răul este făcut, Bogdan nu mai poate fi înviat. Ce se poate face? Profesoarei să i se retragă dreptul să profeseze ca pedagog. Părinţii să încerce să-şi revină din lovitură, mai au o fetiţă de care trebuie să se ocupe şi să o facă mai responsabil ca până acum. Ceilalţi părinţi să tragă învăţăturile de rigoare din acest caz şi să acţioneze în consecinţă. Se impun multe lucruri: purtarea unei uniforme nu neapărat ca aceea de dinainte de 1989, discuţii mai aprofundate părinţi-copii, profesori-elevi şi, mai ales, diriginţii să nu se limiteze numai la a motiva absenţele din catalog, şi poate lucrurile se vor îmbunătăţi.

Notă: GAZETA de SUD nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai sus. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS