14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalPreşcolarii, în topul naţional

Preşcolarii, în topul naţional

Un copil de numai trei ani din Petroşani, de la Grădiniţa cu program normal nr. 2 din Cartierul Aeroport, a luat locul I la prima ediţie a Festivalului de artă dramatică „Arlechino“ de la Iaşi. Rareş Bertean este în grupa mică şi premiul cel mare l-a obţinut pentru interpretare, talentul său făcându-se remarcat dintre zeci de copii din întreaga ţară. „Este un copil care promite şi care i-a făcut cinste instituţiei noastre, reprezentându-ne la cel mai înalt nivel. Performanţa sa este dublă, în primul rând pentru că a luat locul I la un asemenea festival, iar în al doilea rând pentru că acest trofeu l-a câştigat la numai trei ani“, a spus Emilia Gligor, directoarea Grădiniţei nr. 2 din Petroşani.
Micuţul a fost îndrumat, pe toată perioada în care s-a pregătit, de educatoarea sa, Maria Nănău, cea care i-a apreciat talentul şi care promite că pe viitor îl va încuraja să ajungă un mare artist.
Concursul naţional de la Iaşi s-a desfăşurat pe trei secţiuni, iar Rareş a fost copilul care a recitat cel mai frumos o serie de poezii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS