21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalTaximetrist agresat

Taximetrist agresat

În faţa sediului Poliţiei Comunitare din Drobeta Turnu Severin a avut loc luni noapte un scandal.
Un taximetrist a depus plângere împotriva unui poliţist comunitar, susţinând că acesta l-a agresat şi i-a lovit maşina de mai multe ori. Omul legii, care nu era în timpul serviciului, dar era beat şi îmbrăcat în uniformă, după cum susţine taximetristul, a început să dirijeze circulaţia pe una dintre străzile oraşului.
„Am venit la o comandă şi un poliţist comunitar, care era beat, mă dirija şi mă înjura din mijlocul străzii. Am coborât, dar s-a pus cu pumnii şi cu picioarele pe maşină, în care se aflau şi clienţi“, a declarat taximetristul.
Poliţistul comunitar nu s-a oprit aici şi, după ce l-a înjurat pe taximetrist, lăudându-se că „are baston“, a început să lovească din nou taxiul cu picioarele. El a fost dus acasă de colegii de breaslă, însă superiorii au aflat ce s-a întâmplat şi vor lua măsuri drastice dacă îl vor găsi vinovat. „A fost un scandal între un poliţist comunitar şi un taximetrist. Dacă poliţistul va fi găsit vinovat, se va ajunge şi la desfacerea contractului de muncă“, a declarat Gheorghe Sfinţescu, adjunctul-şef al Poliţiei Comunitare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS