6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scurte stiri

1.000 de rochii de mireasă furate

Poliţiştii de frontieră din Mexic au descoperit 1.000 de rochii de mireasă furate care urma să fie vândute în scop caritabil. Potrivit site-ului reuters.com, rochiţele fuseseră donate în scop caritabil, banii obţinuţi din vânzarea lor urmând să ajungă la fundaţia Making Memories Breast Cancer din Los Angeles. Paguba a fost estimată la trei milioane de dolari, iar şoferul tirului, despre care nu se ştie deocamdată dacă este cetăţean american sau mexican, a fost arestat. Fran Hansen, cofondator al asociaţiei Making Memories Breast Cancer, le-a mulţumit poliţiştilor pentru recuperarea rochiilor, din a căror vânzare vor beneficia multe femei diagnosticate cu cancer la sân.

Un bărbat de 33 de ani s-a căsătorit cu o centenară

Se întâmplă ca tinerele să se mărite cu bărbaţi în vârstă. După cum informează site-ul haisentito.it, în Malaiezia însă, un bărbat de 33 de ani s-a căsătorit cu o femeie de 104 ani. Mulţi s-ar putea gândi că este vorba despre un interes material, însă probabil îşi vor schimba părerea atunci când vor afla că mireasa este săracă şi că pe tânăr nu-l aşteaptă nicidecum o moştenire substanţială. Protagoniştii acestui mariaj sunt Muhamad Noor Che Musa, fost soldat, şi Wook Kundor, ajunsă la a 21-a căsătorie. „Alături de ea mi-am găsit pacea. Simt că trebuie să fim unul alături de altul“, a declarat tânărul îndrăgostit. Ca o curiozitate, toţi soţii centenarei au murit.

Colecţionar de semafoare

Un adolescent de 14 ani, din Marea Britanie, are un hobby cel puţin ciudat: colecţionează semafoare. Simon Patterson are şase semafoare, peste 30 de borne ce emit semnale luminoase şi sute de fotografii cu semafoare din alte ţări şi vrea să devină inginer şi să lucreze în domeniul semaforizării. „Este destul de dificil să spun exact de ce îmi plac atât de mult. Colegii de la şcoală mă cred nebun. Unii sunt pasionaţi de fotbal sau de muzică, dar iată că mie îmi plac indicatoarele luminoase de pe străzi“, a spus băiatul. Simon Patterson a reuşit să adune toate obiectele din colecţia sa, care include şi indicatoare rutiere, şi borne de kilometraj, scriind consiliilor locale şi oferindu-se să păstreze indicatoarele ieşite din uz. În plus, unele indicatoare le-a cumpărat de pe eBay, iar prietenii săi care îi cunosc pasiunea i-au adus din vacanţe sute de fotografii cu semafoare. „Preferatele mele sunt semafoarele din Paris. Dar nici cele din Anglia nu sunt rele“, a spus adolescentul.

Jude Law, votat cel mai infidel de la Hollywood

Infidelitatea lui Jude Law a fost votată drept cea mai parşivă aventură de la Hollywood, informează site-ul thesun.co.uk. Cetatea Filmului a vuit mult timp după ce vedeta din „Alfie“ a înşelat-o pe iubita lui de atunci, Sienna Miller, cu Daisy Wright, cea care avea grijă de copiii lui. Pe locul doi în acest sondaj de opinie realizat de revista US s-a clasat actorul Billy Crudup, care şi-a părăsit iubita însărcinată pentru a se cupla cu Clare Danes, iar pe locul trei a fost votat Keith Urban, actualul soţ al lui Nicole Kidman, despre care s-a spus că ar fi avut o aventură cu un manechin de 23 ani. În topul celor mai „neobişnuite“ aventuri s-au mai numărat şi relaţia lui P. Diddy cu Jennifer Lopez şi scurta cuplare dintre Meg Ryan şi Russel Crowe.

Leonardo Di Caprio va deveni tată

Unul dintre cei mai râvniţi burlaci de la Hollywood, actorul Leonardo Di Caprio, se pregăteşte să devină tată. După cum informează Libero.it, starul din „Titanic“ intenţionează să spună adio celibatului şi să se căsătorească imediat cu iubita lui, modelul istraelian Bar Rafaeli, după doar 15 luni de relaţie. Din câte se pare, motivul grabei lor ar fi un copilaş care va veni pe lume în acest an. Prietenii apropiaţi ai lui Bar au dezvăluit faptul că manechinul urmează să devină mamă în toamnă şi au adăugat că viitorii părinţi sunt extrem de încântaţi. Di Caprio este nerăbdător să devină tată, mai ales că Tobey Maguire, cel mai bun prieten al său, i-a luat-o înainte şi a trăit această bucurie încă din noiembrie anul trecut. „Se joacă tot timpul cu fetiţa lui Tobey, Ruby, şi l-a tot întrebat pe acesta cum este să fii tată“, a povestit un apropiat al celor doi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS