14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMandinga se pregateste pentru premiile MTV

Mandinga se pregateste pentru premiile MTV

Mandinga (foto) se pregateste de zor pentru premiile MTV de la Cluj. Cele doua negrese din trupa, Biu (voce, guiro) si Marietta (pian, voce) vor prezenta impreuna cu Mandela de la Sensor câstigatorul de la categoria „Cel mai bun videoclip“.
Asta nu e tot, Mandinga a pregatit, special pentru eveniment, un show incendiar, iar piesa „Soarele meu“ e nominalizata la categoria „Cel mai bun dance“. In cadrul Premiilor MTV, ei vor prezenta fanilor piesa „Goochi“, care si-a depus candidatura pentru noul single Mandinga.
A venit vara, asta inseamna ca e foarte aproape noul album Mandinga, primul in formula: Alex (trompeta, flaut, voce), Aristides (congas, voce), Baz (timbale), Biu (voce, guiro), Chupi (tobe), Elena (voce), Florin (contrabas, voce), Marietta (pian, voce), Sergio (trombon), Zah (saxofon).
Proaspatul single „Goochi“ este deja lansat in eter si in curând va beneficia de un videoclip spectaculos ce va include si filmari realizate in Caraibe. Cei zece artisti au finalizat doua albume, unul pentru fanii din România si unul pentru piata internationala. In plus, trupa are si o versiune extinsa, de 32 de membri, cu care apare la evenimente speciale, din echipa facând parte si Big Bandul Radiodifuziunii Române condus de Ionel Tudor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS