16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Scurte stiri

150.000 de euro pentru nemurire


In cazul in care va temeti de moarte si doriti sa fiti nemuritori, puteti sta linistiti. Dupa cum informeaza Libero.it, oamenii de stiinta au gasit o solutie pentru dorintele dumneavoastra. Un fost om de afaceri britanic, pe numele sau Alan Sinclair, a avut o idee, dupa parerea lui, geniala. Britanicul a pus bazele unui centru unde persoanele pot „hiberna“ in asteptarea unei viitoare resuscitari. Desi poate parea un film SF, planurile cercetatorului sunt cât se poate de reale. Pentru doar 150.000 de euro, orice „muritor“ isi poate cumpara astfel nemurirea. Corpurile, care vor fi supuse unui proces special, vor fi conservate chiar si pentru sute de ani, in asteptarea ca stiinta sa gaseasca modul pentru a le readuce la viata. Asta in cazul in care aceasta solutie va fi gasita vreodata. In plus, „muritorii“ care se vor lasa congelati vor deschide un cont in favoarea centrului, care garanteaza ca, o data readusi la viata, ei pot profita de banii depusi in cont.


Un porc mistret si o antilopa – parteneri de nedespartit


Gradina Zoologica din Los Angeles ofera iubitorilor de animale posibilitatea de a admira un cuplu inedit, format dintr-un porc mistret si o antilopa. Dupa cum informeaza Krone.at, de când partenera sa de viata, Ruby, a trecut in „lumea celor drepti“, Willi, un mascul de porc mistret, de la Gradina Zoologica din Los Angeles si-a pierdut total bucuria de a trai si nimeni nu a mai reusit sa se apropie de el. Asta pâna la aparitia lui Nicole, o antilopa „seducatoare“, care a readus-o pe Willy la viata. La inceput, Nicole nu a parut interesata de avansurile porcusorului, insa in cele din urma a cedat insistentelor, si astazi fericitul cuplu imparte acelasi adapost, fiind de nedespartit. Nicole si Willy isi impart mâncare, dorm impreuna, merg amândoi la plimbare si chiar isi curata unul altuia blanita.


La cina intr-un vulcan


Amorezii amatori de senzatii tari sunt invitati sa ia o cina romantica intr-un loc cu totul „fierbinte“. Dupa cum informeaza Libero.it, este vorba de „Molten Cafe“, un local construit in interiorul lui Mauna Loa, cel mai mare vulcan din lume. Daca va aflati in vacanta in Hawaii, nu puteti pierde ocazia de a bea o cafea in interiorul vulcanului. Cafeneaua are 50 de locuri, iar preturile sunt demne de Cartea Recordurilor. Daca doriti sa aruncati o privire, trebuie sa va rezervati inca de pe acum un loc, pentru ca durata de asteptare este de cel putin sase luni. Fondatorul sau a declarat ca a dorit sa recreeze o „experienta gastronomica mai mult unica, decât rara“. Localul a fost construit in 200 de metri patrati sapati in partea laterala a vulcanului, iar privelistea este de vis. Proprietarul garanteaza ca aici veti fi in siguranta, pentru ca totul este construit din material ignifug. Singurul care va avea de suferit va fi portofelul: o portie de friptura costa in jur de 60 de dolari.


Charlize Theron – sexy si provocatoare in noua campanie Dior


Câstigatoarea premiului Oscar, Charlize Theron, este pregatita din nou sa isi lase admiratorii cu „gura cascata“, gratie unei noi reclame tv pentru parfumul Dior’s J’Adore, in care vedeta va renunta la vesminte. Dupa cum informeaza Contactmusic.com, intr-o seducatoare reclama regizata de Jonh Galliano, protagonista din „North Country“ va ramâne doar cu o pereche de cercei si câteva bijuterii, dupa ce va renunta la o rochie in auriu si negru. Potrivit sursei citate, este foarte posibil ca Theron sa poarte o rochie semnata de Galliano la apropiata ceremonie de decernare a premiilor Oscar.


Paris Hilton vrea rolul Maicii Teresa


Paris Hilton a marturisit ca isi doreste foarte mult sa interpreteze rolul Maicii Teresa, intr-un nou film de lung metraj. Potrivit site-ului Yahoo!News, controversata mostenitoare a lantului hotelier Hilton a fost „mai mult decât incântata“ de propunerea regizorului indian T. Rajeevnath, care i-a cerut sa apara in viitoarea sa pelicula. „Cu siguranta, este o veste foarte buna. Paris a promis ca se va stradui sa ma convinga ca poate face fata acestui rol. Agentii mei incearca sa stabileasca o intâlnire cu ea, pentru a discuta detaliile unui eventual contract“, a declarat Rajeevnath, in cadrul unui interviu televizat. Pelicula va fi realizata in limba engleza, filmarile urmând sa aiba loc in principal in Bengalul de Vest, unde Maica Teresa si-a petrecut cea mai mare parte din viata ajutând saracii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS