8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Isterie OZN in Gorj

Zeci de cetateni au semnalat disperati aparitia mai multor fenomene luminoase in localitatile de lânga Târgu Jiu.


Prima zi a anului 2006 nu va fi uitata prea curând de câteva mii de gorjeni care au dorit cu orice pret sa intre in contact cu civilizatii din afara Terrei. Intre orele 22.00 si 23.00, zeci de cetateni au telefonat la 112 si la 955 si au anuntat ca sunt martorii unor aparitii ceresti inexplicabile: cercuri sau elipse luminoase, cu lungimi de câtiva kilometri.


Cele mai multe apeluri telefonice au fost inregistrate din localitatile Dragutesti, Danesti, Curtisoara, Urechesti, Bucureasa, Iezureni si Pistesti. Oamenii iesisera in strada si erau foarte speriati, iar la Danesti, primarul Emilian Rusu, impreuna cu seful de post au iesit in centrul comunei, pentru a „potoli“ spiritele.


„Tu vezi ce vad eu?“


Un grup de tineri se aflau pe dealul de la Pistesti, iar de acolo „transmiteau“ in direct prin telefon evolutia fenomenului OZN. Acelasi lucru se intâmpla si in comuna Danesti: „Tu vezi ce vad eu? Iti dai seama ce se intâmpla? Dar tu chiar te uiti la ce ma uit eu? Este extraordinar! E fantastic! Nu credeam ca o sa le vad asa de clar si de aproape. Am mai vazut la televizor, dar prin emotii dintr-astea nu credeam ca o sa trec…“, au fost câteva dintre replicile care se putea auzi la tot pasul. „Navele extraterestre“ aveau insa sa isi elucideze misterul cât de curând…


Intâlnirea cu „nava-mama“…


Din vorba in vorba si din telefon in telefon, a fost localizata si „nava-mama“ – locul de unde se nasteau pe cer fenomenele luminoase. Multi gorjeni care au dorit, plini de emotie, sa isi intâlneasca eventualii colegi de galaxie, s-au deplasat in comuna Balanesti, situata la aproximativ sapte kilometri de Târgu Jiu. Acolo, la Disco Club, era mare petrecere, iar patronul Mihai Toropu, pentru a le face o bucurie consatenilor sai, imprumutase de la niste prieteni din Bucuresti un reflector cu lasere. „Becul“ era amplasat pe acoperisul cladirii, iar de aici erau proiectate pe plafonul de nori tot felul de obiecte luminoase, pe care cetatenii din localitatile invecinate le confundasera cu OZN-uri.


Patronul discotecii a declarat ca este convins ca multi dintre locuitorii judetului nu sunt pregatiti pentru astfel de „intâlniri“: „Am instalatia asta de doua zile. E practic un bec si un motor care il actioneaza. M-am convins si eu ca pe aici nu sunt pregatiti pentru astfel de lucruri“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII