11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiovean implicat intr-un accident mortal

Craiovean implicat intr-un accident mortal

Un politist din Bucuresti si-a pierdut viata intr-un tragic accident rutier produs pe raza comunei Radomiresti. Agentul-sef adjunct la Politia Capitalei, Marian Colindeata, de 38 de ani, se indrepta catre orasul Draganesti Olt, unde urma sa taie un porc pentru Craciun, alaturi de socrii sai. Pe raza comunei Radomiresti, intr-o curba periculoasa, Dacia 1310, cu numarul de inmatriculare B-53-ABA, condusa de agentul de politie, a fost lovita frontal de autoturismul Volkswagen Passat, cu numarul de inmatriculare RE 679735. Soferul din Passat, Felix Rafaila, de 22 de ani, din municipiul Craiova, din cauza neatentiei a parasit sensul sau de mers, a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de Dacie. In urma impactului, ambele autoturisme au fost azvârlite spre marginea drumului, doar bara de protectie de la limita carosabilului impiedicându-le sa nu se prabuseasca intr-o vale adânca de câtiva metri.


Din accident a rezultat decesul agentului si avarierea grava a celor doua autoturisme. Caroseria contorsionata a Daciei a facut ca trupul politistului sa fie cu greu scos de echipajul de descarcerare. Soferul din Passat a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatele diagramei aratând ca acesta nu a consumat bauturi alcoolice. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru savârsirea infractiunii de ucidere din culpa.


In continuare se vor efectua cercetari pentru stabilirea vinovatiei soferului si a cauzelor care au dus la producerea tragicului eveniment.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS