10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTâlharie in WC-ul liceului

Tâlharie in WC-ul liceului

Doua eleve de la Liceul „Matei Basarab“ din Craiova si-au tâlharit luni colegele in WC-ul Colegiului National Economic „Gheorghe Chitu“ din localitate.


Ionela G. si Mirela Mihaela D., ambele de 15 ani, din Craiova, eleve in clasa a IX-a la Liceul „Matei Basarab“, s-au dus luni, in jurul orei 16.30, la Colegiul „Gheorghe Chitu“. I-au spus portarului ca vor sa-si viziteze o prietena, iar acesta le-a crezut pe cuvânt si le-a permis sa intre. Tinerele s-au oprit insa in toaleta fetelor, unde au gasit doua eleve, pe care, prin amenintari cu bataia, le-au deposedat de bani si bijuterii. Mirela i-a luat unei fete 12.000 de lei, toti banii pe care aceasta ii avea la ea, iar Ionela a deposedat alta eleva de cele trei inele de argint pe care le avea pe degete. Imediat ce au reusit sa plece, pagubitele au dat fuga si le-au povestit jandarmilor cele intâmplate.


Oamenii legii din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Craiova le-au identificat si prins pe cele doua tinere care au si recunoscut ca si-au tâlharit colegele. Minorele s-au ales cu dosar penal pentru comiterea infractiunii de tâlharie si au fost prezentate Parchetului de pe lânga Judecatoria Craiova pentru continuarea cercetarilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS