15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTaiat cu sabia in plina strada

Taiat cu sabia in plina strada

• Un craiovean a fost atacat de un grup de indivizi inarmati cu bite si sabii ninja, care coborisera din doua masini de lux • Victima sustine ca batausii ar fi fost oamenii lui Gigioc si Rosianu • Politia este pe urmele agresorilor, carora le cunoaste deja identitatea


Un craiovean a ajuns ieri dupa-amiaza la Spitalul de Urgenta Craiova dupa ce a fost batut si taiat cu sabiile in plina strada. Nicolae Stefan, zis Titi, de 59 de ani, a declarat ca ieri dupa-amiaza, in jurul orei 15.00, era in fata blocului in care locuieste, in zona Dezrobirii, cind au oprit linga el doua masini din care au coborit zece barbati inarmati cu sabii si bite. „I-am vazut ca vin spre mine si am incercat sa ma apar, dar nu aveam cum de unul singur, pentru ca ei erau zece. Au tabarit pe mine si m-au lovit cu sabia in umarul sting si cu bitele in cap, dupa aia s-au urcat in masini si au demarat in tromba, iar eu, din cauza loviturilor primite, am ajuns aici, la spital“, a povestit Nicolae Stefan.


In timpul scandalului nimeni nu i-a sarit in ajutor, dimpotriva, trecatorii au incercat sa dispara cit mai repede de la fata locului. El a scapat ca prin minune cu viata, bagindu-se sub un autoturism din parcare. Totusi, crede acesta, cineva a sunat la Salvare si la Politie.


„Erau oamenii lu’ Rosianu si ai lu’ Gigioc“


Nicolae Stefan a mai spus ca ii cunoaste pe agresori ca fiind oamenii lui Rosianu si Gigioc. „Stiu cine m-a batut, erau oamenii lu’ Rosianu si ai lu’ Gigioc, care m-au sunat de dimineata si m-au amenintat, spunindu-mi sa ma potolesc. Totul a pornit de la un prieten al meu, Gabriel Istrate, ca i-am dat niste bani, 800 de euro, ca sa-l plateasca pe unu’ sa isi retraga plingerea, ca l-a taiat Trifanescu. Si ei imi zic ca de ce ma amestec eu“, a declarat Nicolae Stefan. Desi sustine ca se teme pentru viata lui dupa ce a patit ieri, Stefan spune ca se va „razbuna“, dindu-i in judecata pe cei care l-au agresat. In schimb, prietenii care l-au insotit pe Titi la spital s-au aratat foarte zgirciti in declaratii, afirmind ca nu au asistat la scandal si nu stiu nimic de cele intimplate, ba, mai mult, le-au cerut ziaristilor sa-l lase in pace pe amicul lor.


Politia a demarat o ancheta pentru identificarea si prinderea agresorilor. „A fost o rafuiala pe fondul unor datorii mai vechi. Doua masini au oprit in zona intersectiei strazii Petre Ispirescu cu strada Dezrobirii, doi sau trei indivizi au coborit din masini si au atacat cu sabiile un barbat, care, ranit fiind, a ajuns la spital. Stim cine sint autorii agresiunii, dar nu putem inca sa le divulgam identitatea si, in functie de ranile suferite de victima, vom face incadrarea juridica a faptelor acestora“, a declarat comisarul Ion Constantin, seful Politiei municipiului Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII