Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Eveniment

Contrabanda cu tigari in Valea Jiului

Eveniment - Diana MITRACHE
(citeste alte articole de acelasi autor »)0 vizualizari
Luni, 11 Iulie 2005 - 00:00
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Garda Financiara a confiscat peste 30.000 de pachete cu tigari de la adevarate retele de contrabandisti care actionau cu precadere in orasele din Valea Jiului, valoarea totala a amenzilor aplicate fiind de peste 15 miliarde de lei. Florian Serban, comisar- sef al Garzii Financiare Hunedoara, spune ca majoritatea controalelor au fost facute in Valea Jiului, unde se apreciaza ca fenomenul evaziunii fiscale este mult mai mare decit in alte zone ale judetului. Comisarii sustin ca s-au confruntat si cu situatii deosebite atunci cind se efectuau controalele, deoarece traficantii de tigari netimbrate au organizat paza in…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


    Sumarul ediţiei: