Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Eveniment

Spitalul Militar din Craiova-bintuit de boala stampilelor si a placutelor

Eveniment - de Mioara DRAGALINA
(citeste alte articole de acelasi autor »)0 vizualizari
Vineri, 09 Ianuarie 2004 - 00:00
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Restructurarile in rindul personalului, operate de structurile din cadrul MApN, in speranta ajustarii armatei macar scriptic la cerintele NATO, au stirnit panica in rindul cadrelor militare, care isi vedeau pozitiile amenintate. Pentru ca trecerea in civilie a militarilor sa fie mai putin dureroasa si mai banoasa, restructuratilor li s-a promis si li s-a dat o suma bunicica, de ordinul sutelor de milioane. Unora dintre medicii militari de la Spitalul Militar Craiova carora li s-a restructurat „gradul“ li s-a promis pastrarea statutului de angajati ai spitalului pe o functie civila, mai prost platita, dar compensata de…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


    Sumarul ediţiei: