20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljȘase note de 10 la examenele pentru Asistență Medicală și Tehnică Dentară din cadrul UMF Craiova

Șase note de 10 la examenele pentru Asistență Medicală și Tehnică Dentară din cadrul UMF Craiova

Universitatea de Medicină și Farmacie Craiova a afișat rezultatele concursului de admitere pentru specializările Asistență Medicală, Tehnică Dentară, Moașe și Balneo-Fiziokinetoterapie și Recuperare.
Cele mai multe note de zece au foat luate de candidații de la Asistență Medicală. Cinci dintre ei au obținut nota maximă. Este vorba despre Ghergu Alexandra Anca, Chiriac Anca, Murtaza Claudia, Sfeta Silviu și Stancu Mariana. La această specializare sunt 29 de locuri la buget, iar ultima medie de intrare a fost 9,64.
La specializarea Tehnică Dentară s-a obținut o singură notă de 10, de către Jugănariu Diana. Aici au fost doar nouă locuri la buget, iar ultima medie a fost 9,78. Cei care au optat pentru specializarea Moașe au avut la dispoziție 14 locuri la buget. Niciunul dintre candidați nu a reușit să ia nota maximă, cea mai mare notă de la buget fiind 9,64, iar cea mai mică 6,29.
19 locuri la buget au fost puse la bătaie și la specializarea Balneo-Fiziokinetoterapie și Recuperare, dar nici aici nu s-a obținut nota maximă. 9,92 a fost cea mai mare notă și 7,94 cea mai mică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS