13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Stagii de pregătire profesională pentru studenţi

Craiova: Stagii de pregătire profesională pentru studenţi

AIESEC Craiova oferă tinerilor oportunitatea de a se dezvolta profesional si personal prin intermediul stagiilor de pregătire profesională cu ajutorul programului Global Talent.
Programul Global Talent reprezintă șansa de dezvoltare a carierei profesionale a tinerilor, într-un mediu internațional, aceștia putând pleca în țări precum Turcia, Polonia, Austria, Spania și Vietnam.
Printre criteriile de înscriere se numără nivelul limbii engleze avansat, vârsta cuprinsă între 18 și 29 de ani cât și o experiență de minim trei luni în domeniul pe care se aplică.
Durata unui stagiu profesional Global Talent este între 6 săptămâni și 18 luni, participanții având minim 35 de ore de lucru pe săptămână, domeniile pe care pot aplica sunt: Educație, Marketing, IT, Inginerie și Vânzări, salariul fiind unul lunar. Tnerii se pot înscrie pe site-ul oficial al organizației, https://register.aiesec.ro/gt/gt-registration.php .
“Acest program a fost dezvoltat ca o soluție pentru cei care doresc să-și practice aptitudinile într-o companie din străinătate, în același timp clădindu-și o rețea de contacte la nivel mondial.” declară Adrian Cioc, vicepreședinte internship-uri internaționale.
Intershipurile pentru studenți se practica din anul 1991. Organizația însă, are o evidenta clară a studenților din Craiova care au beneficiat de astfel de cursuri de pregătire profesională începând din 1999, fiind înscriși aproximativ 100 de tineri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS