8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEducatieCopiii de la Grădinița „Ethos“ au învățat să dăruiască

Copiii de la Grădinița „Ethos“ au învățat să dăruiască

Copii din grupele mică și mijlocie ale Grădiniței „Ethos“ au venit la Biblioteca „Aman“ pentru a le aduce jucării celor mai puțin norocoși (Foto: Traian Mitrache)
Copii din grupele mică și mijlocie ale Grădiniței „Ethos“ au venit la Biblioteca „Aman“ pentru a le aduce jucării celor mai puțin norocoși (Foto: Traian Mitrache)

Grădinița cu program normal „Ethos“ a organizat, vineri di­mi­neață, la secția de copii a Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman“ din Craiova, o acțiune umanitară la care cei mai mici dintre preșcolari au avut rolul principal. Aceștia au adus jucării de acasă care vor ajunge, de Sărbători, la copii mai puțin norocoși. „Acțiunea de astăzi este una pe care noi o avem în programul activităților cu Biblioteca Județeană, deoarece Grădinița «Ethos» este parte din Fundația «Ethos», iar prin specificul nostru suntem o grădiniță creștină și promovăm astfel de acțiuni. Evenimentul de astăzi a fost o bucurie pentru părinți și pentru copii, dar și pentru noi“, a explicat Ștefana Ciobanu, educatoare în cadrul Grădiniței „Ethos“.
Jucăriile donate de cei mici vor merge la copiii nevoiași, identificați cu ajutorul Bibliotecii Jude­țene „Alexandru și Aristia Aman“. Această acțiune are drept scop deprinderea celor mici cu frumusețea de a dărui. „Ne-am fi dorit să înmânăm noi jucăriile copiilor, dar avem încredere că ele vor ajunge acolo unde este nevoie. Noi am vrut ca micuții să ofere o jucărie dintre cele pe care ei deja le au. Unii au adus jucării noi, alții au adus propria jucărie pe care au vrut să o dăruiască altui copil“, a mai explicat Ștefana Ciobanu.
La eveniment, desfășurat sub sloganul „Să fim mai buni de Sărbători!“, au participat copii din grupele mică și mijlocie ale grădiniței.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS