6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPersonalități din 19 țări, prezente la Craiova la Conferința Internațională ”After Communism. East and West under Scrutiny"

Personalități din 19 țări, prezente la Craiova la Conferința Internațională ”After Communism. East and West under Scrutiny”

Cea de-a cincea Conferință Internațională „After Communism. East and West under Scrutiny” a început astăzi la Craiova, la Hotel Meliss, iar evenimentul se va derula și pe parcursul zilei de mâine. Conferința este organizată de Centrul de Studii Politice Post-Comuniste (Center of Post-Communist Political Studies-CEPOS), în parteneriat cu Facultatea de Drept și Științe Sociale a Universităţii din Craiova. La conferință participă peste 180 de personalități din mediul academic şi socio-profesional, fiind prezenţi experți din 19 țări: Albania, Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Cehia, Macedonia, Italia, Kosovo, Kuwait, Moldova, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Serbia, Spania, Suedia, Turcia, Marea Britanie şi Uzbekistan.

Conferința include 17 paneluri științifice, două paneluri Joint Doctoral and Post-Doctoral în domeniul socio-uman, un panel cu conexiune Skype, un panel poster şi patru paneluri pentru studenți la nivel licență și master.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS