6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEducatieMinisterul Educației a lansat licitația pentru manualele de clasa a treia

Ministerul Educației a lansat licitația pentru manualele de clasa a treia

(Foto: agenda.ro)
(Foto: agenda.ro)

Ministerul Educaţiei a lansat astăzi licitaţia pentru achiziţia de manuale şcolare tipărite şi digitale pentru toate disciplinele de clasa a III-a, informează jurnaliştii de la evz.ro. Potrivit site-ului www.seap.ro, licitaţia este şi pentru manualele de clasa I şi a II-a, la materiile la care nu fusese desemnat vreun câştigător anul trecut. Pentru toate cele trei loturi, valoarea este de peste 36,5 milioane lei fără TVA. Limita depunerii ofertelor este 8 iunie, iar ofertele vor fi deschise cu o zi mai târziu.

Acordul-cadru poate fi încheiat cu maximum trei agenţi economici, durata acestuia fiind de 48 luni. Editurile participante la licitaţie vor putea depune oferte pentru una sau mai multe discipline, iar o altă condiţie de participare la licitaţie este aceea ca o firmă să aibă o cifră medie de afaceri pe ultimii trei ani de minimum 1.000.000 de lei.

Autoritatea contractantă este Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE), care se află în relaţie de subordonare faţă de de Ministerul Educaţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS