9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEducatieStagii de practică pe durata verii pentru studenţii automatişti

Stagii de practică pe durata verii pentru studenţii automatişti

Sâmbătă, 22 martie, evenimentul „Stagii pe Bune” aduce împreună în holul Facultăţii de Automatică şi Calculatoare (Universitatea Politehnică Bucureşti) peste 450 de studenţi în domeniul IT&C şi reprezentanţi a 16 dintre cei mai doriţi angajatori. Participarea la eveniment este gratuită, iar tinerii prezenţi vor avea ocazia să participe la workshop-uri tehnice şi discuţii cu profesionişti pentru a înţelege care sunt perspectivele lor de carieră în diferite companii.

Evenimentul „Stagii pe bune” începe sâmbătă la ora 9:30 cu o sesiune introductivă în care participanţii vor afla mai multe despre oportunităţile pe care le pot accesa în cadrul programului. Ziua continuă cu prezentări tehnice susţinute de companiile partenere, prezentări care se vor desfăşura în două sesiuni paralele. Astfel, tinerii prezenţi la eveniment vor avea ocazia să afle mai multe despre proiectele tehnice pe care pot lucra pe durata verii dacă aleg să efectueze un stagiu de practică la Bitdefender, 4PSA, Adobe, Intel, Teamnet, Ubisoft, VMWare, Advahoo, Eau de Web, Endava, IBM, Kapsch, Luxoft sau Zitec.

Noutatea ediţiei cu numărul 10 a programului „Stagii pe Bune” constă în faptul că studenţii au acum la dispoziţie şi programe de stagiu internaţionale: VMWare, companie americană care dezvoltă software de virtualizare, va participa la eveniment şi va prezenta tinerilor oportunităţile de stagii internaţionale pe care le pot accesa.

Evenimentul se încheie la ora 14:30 cu pizza şi networking în spaţiile special destinate, facilitând astfel dialogul şi interacţiunea directă dintre participanţi şi reprezentanţii companiilor prezente la eveniment.

Peste 330 de poziţii de stagiu au fost deja înscrise pe platformă de la lansarea programului, iar companiile care doresc să ofere stagii de practică pe durata verii pot continua să înscrie poziţiile disponibile până la data de 7 aprilie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS