10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriMaria Grapini la Târgul de Turism al României

Maria Grapini la Târgul de Turism al României

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini va participa astăzi, ora 12:00, pavilionul C5, la deschiderea Târgului de Turism al României – TTR, ce se desfaşoară în perioada 14-17 martie a.c. la Complexul Expoziţional Romexpo din Bucureşti.

La deschiderea oficială vor fi prezenţi, alaturi de ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism, repezentanţi ai patronatelor din domeniu, ai expozanţilor, diplomaţi străini în România, reprezentanţi ai organizatorilor.

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, va semna la standul Autoritatii Nationale pentru Turism în Cartea de Onoare a Romexpo.

Turul de onoare al targului va începe cu Pavilionul C5 (participări regionale din România: Primării, Agenţii de turism, Consilii Judeţene, participări oficiale internaţionale), apoi delegaţia oficială se va îndrepta spre Pavilioanele C4, C2 si C1 unde expun tour operatori şi agenţii de turism.
Târgul de Turism al Romaniei este cel mai mare eveniment din România, dedicat industriei turismului şi reuneşte anual, în doua ediţii, elita firmelor de profil atât din ţară, cât şi din întreaga lume.
Ediţia din această primavară se axează, în principal, pe promovarea ofertelor turistice destinate sezonului estival, atât in România, cât şi în străinătate, vizând turismul cultural, rural şi de business, turismul de tratament, destinaţii exotice, croaziere, turismul de aventură sau pelerinaje culturale etc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS