15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriSindicatele din industria alimentară vor capul şefului ANSVSA

Sindicatele din industria alimentară vor capul şefului ANSVSA

Dragoş Frumosu, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Industria Alimentară, a cerut din nou, astăzi, demisia şefului Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), după scandalul cu carne de curcan în care a fost implicată România.

„S-a declanşat o isterie naţională cu scandalul alimentar. Cer prim-ministrului ca acest preşedinte al  să fie schimbat, să fie demis cât mai repede, că avem nevoie de linişte”, a declarat Dragoş Frumos, astăzi, la Antena 3, conform incomemagazine.ro.

Solicitarea lui Frumosu vine după ce, în urmă cu numai două zile, el a cerut schimbarea lui Mihai Ţurcanu de la ANSVSA, în urma scandalului cu laptele toxic.

Preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Industria Alimentară, Dragoş Frumosu, a spus că preşedintele ANSVSA ar trebui demis, după ce, „din exces de zel“, a băgat panică în populaţia României prin anunţul său potrivit căruia există lapte toxic pe rafturi.

Şi preşedintele Agrostar cere demisia lui Ţurcanu de la conducerea ANSVSA, considerând că acesta a gestionat prost criza laptelui infestat.

Preşedintele ANVSA, Mihai Ţurcanu, a spus că nu are habar de aceste alerte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS