10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriBuluceală la inaugurarea supermarketului Lidl

Buluceală la inaugurarea supermarketului Lidl

Peste 300 de târgujieni s-au îngrămădit ieri‑dimineaţă la inaugurarea primului magazin Lidl din Gorj. Pensionari, dar şi salariaţi au aşteptat de la ora 6.00 pentru a fi siguri că vor prinde ofertele promoţionale. Cei mai mulţi dintre cumpărători au plecat acasă cu produse alimentare şi obiecte de uz casnic, mulţi achiziţionând chiar şi câte zece tigăi.
„Am luat zece tigăi dintr-astea pentru că e doar zece lei bucata. Vreau să le ofer cadou copiilor şi rudelor. Cadou practic şi ieftin“, a spus o pensionară din cartierul CAM.
„Am luat ulei. Este destul de ieftin. Am luat ceva pentru cei mici. Dulciurile sunt foarte tentante. Oferta este diversificată şi găseşti cu un leu miniprăjiturele foarte bune. Preţ bun am văzut şi la fructe, dar nu pot spune acelaşi lucru despre zahăr, oţet, făină sau orez, adică despre alimentele de bază. Vom vedea pe parcurs cum va fi marfa. Unele produse sunt mai ieftine în altă parte, altele aici“, a spus unul dintre cumpărători. Reprezentanţii Lidl au solicitat intervenţia angajaţilor Poliţiei Locale, astfel încât eventualele evenimente neplăcute să fie evitate. „Băieţii sunt aici de la 7.00. Ne aşteptam să fie aşa de aglomerat, dar nu au fost situaţii greu de stăpânit, aşa cum s-a întâmplat în alte oraşe. Oamenii au înţeles că trebuie să respecte o ordine, au aşteptat să le vină rândul“, a declarat Ion Tudor, șeful Poliției Locale Târgu Jiu.
La Lidl, situat în zona de nord a oraşului, vor lucra 35 de persoane. Acesta este al treilea supermarket din Târgu Jiu, după Kaufland şi Interex, aflate în partea de sud.
„Avem produse de calitate la cel mai bun preţ, într-o largă varietate de sortimente. Marfa este direct de la producători, din Europa şi România. Lunea şi joia avem diverse promoţii şi aşteptăm clienţii la magazin“, a spus unul dintre reprezentanţii Lidl România. Magazinul are, pe lângă parcare şi spaţii comerciale, brutărie şi spaţiu de reciclat. Investiţia depăşeşte 1,7 milioane de lei, iar supermarketul are o suprafaţă de 1.426 mp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII