21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriNoua Generaţie Yaris a ajuns şi în Craiova

Noua Generaţie Yaris a ajuns şi în Craiova

Toyota Craiova a lansat ieri noua generaţie Yaris. Evenimente similare au avut loc concomitent în 20 de locaţii Toyota din întreaga ţară. Astfel, pe lângă dotările de ultimă oră de care beneficiază, mult-aşteptatul model a adus o inovaţie şi în evenimentul de lansare, care a conectat simultan sediile Toyota din ţară prin intermediul unei transmisiuni live de la showroom-ul Toyota din Bucureşti Nord. „În această nouă eră, în care tehnologia mobilă este nelipsită din orice moment al vieţii noastre, Yaris s-a reinventat şi vine nu doar cu o maşină nou-nouţă la interior şi exterior; vine cu inovaţii de ultimă oră în materie de conectivitate“, a declarat Valentin Pîrvu, directorul general al TOP MOTORS, dealerul Toyota în Craiova, care a subliniat faptul că noul  model este deopotrivă pe gustul clienţilor ce apreciază soluţiile hi-tech, dar şi al acelora care caută la o maşină aspectul practic, siguranţa şi confortul.

Cu ce vine nou această generaţie de Yaris

Aflat la cea de-a treia generaţie, noul Yaris aplică conceptul deja devenit faimos „compact la exterior, dar spaţios în interior“, ceea ce i-a şi atras în Europa apelativul de „Piccolo Genio“ (micul geniu). Yaris Noua Generaţie este disponibil în trei variante de motorizări (1.0 l VVT-i 69 CP, 1.33 L Dual VVT-i 99 CP şi 1.4 L D-4D DPF 90 CP) şi trei tipuri de transmisii (transmisie manuală, transmisie variabilă continuu Multidrive S, plus o cutie de viteze manuală cu schimbare automată a vitezei MultiMode). În interior regăsim un habitaclu creat în jurul şoferului, cu o poziţie de condus ergonomică, precum şi cu materiale de o calitate superioară. Noutăţile absolute cu care vine noul model sunt însă cele în materie de conectivitate – Toyota Touch şi Toyota Touch&Go. „Toyota Touch este un sistem inteligent de acces şi control al funcţiilor on-board, cu ecran tactil de 6.1“, color şi cameră video pentru marşarier. Toyota Touch&Go adaugă acestuia şi sistemul de navigaţie şi serviciile web. Putem spune deci, fără ezitare, că odată cu noul Yaris se naşte o generaţie de geniu, din care de anul viitor va face parte şi modelul Yaris hibrid, ce va marca o nouă revoluţie, de data aceasta în popularizarea tehnologiei hibrid“, a explicat Valentin Pîrvu. 

Cei interesaţi pot testa noul Yaris

Cei care doresc să vadă şi să testeze noul Yaris pot participa în weekend la evenimentul Porţi Deschise organizat în toate showroom-urile din ţară. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII