3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriÎnscrieri on line în PSD

Înscrieri on line în PSD

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ieri că înscrierile în partid se vor putea face on line, printr-un formular de pe site-ul partidului, considerând că membrii noi sunt „mult mai valoroşi“ decât cei care au trădat şi au ales „beneficiile puterii“.
„Poate chiar de astăzi va deveni activă pe site-ul nostru o posibilitate de înscriere on line în PSD. (…) Procedurile noastre pot fi prea administrative sau prea formaliste şi atunci cererea de înscriere se poate completa on line. Toţi cei care se vor înscrie în perioada următoare vor avea recomandarea mea de a intra în partid şi sunt foarte bucuros că deja există foarte mulţi oameni, în special tineri, dar nu numai tineri, care vor să ni se alăture“, a spus Victor Ponta.
Potrivit Statutului PSD, un cetăţean care a îndeplinit vârsta de 18 ani poate deveni membru al Partidului Social-Democrat, „pe baza liberei adeziuni“, dacă, printre alte condiţii legate de ataşamentul faţă de valorile de partid, are recomandare din partea unui membru al Partidului Social-Democrat. Ponta a dat astfel de înţeles că el va fi cel care va da recomandarea de intrare în PSD a celor doritori.
Preşedintele PSD a mai spus că aceia care „dezertează“ din PSD nu trădează doar partidul, ci şi pe cei care i-au ales, iar membrii noi sunt mult mai valoroşi decât cei care au „trădat“. „Îi consider mult, mult mai valoroşi decât acei foarte puţini care, între drumul greu al opoziţiei şi beneficiile puterii, au ales beneficiile puterii. Consider în continuare că poţi să ai nemulţumuri faţă de propriul partid, dar în momentul în care dezertezi ca să te duci la putere îţi trădezi nu doar partidul, ci şi pe cei care te-au votat pentru că te-au crezut că eşti social-democrat“, a continuat liderul social-democrat, adăugând că PSD va susţine în continuare modificarea Constituţiei astfel încât parlamentarii care îşi schimbă apartenenţa politică să îşi piardă mandatul.
Întrebat dacă mai are informaţii potrivit cărora alţi membri PSD ar urma să plece, Ponta a răspuns: „Nu am informaţii, nu am regrete“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII