6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriScandal la o agenţie de turism din Craiova

Scandal la o agenţie de turism din Craiova

Mai mulţi craioveni care îşi rezervaseră sejururi într-o staţiune din Turcia, prin agenţia de turism PS Travel din municipiu, vor să dea în judecată agenţia după ce au aflat că respectivele camere nu mai sunt disponibile şi că urmează să fie cazaţi în alte hoteluri, informează NewsIn.

„La începutul lunii iunie, am plătit agenţiei un aconto, adică 150 de euro de familie, iar diferenţa până la 600 de euro a fost achitată la începul lunii iulie. Preţul include cazarea la un hotel de cinci stele, all-inclusive, în intervalul 15-22 iulie. Pe 24 iunie, ni s-a spus să mai plătim 35 de euro, taxe suplimentare, motivând că s-a făcut o eroare de calcul. Nu s-a opus nici unul dintre cei 16 membri ai grupului“, a declarat Bogdan Păun, unul dintre clienţi păgubiţi de agenţia PS Travel.

Două stele s-au „pierdut“ pe drum

 

Ieri, cele 19 persoane, 16 adulţi şi trei copii, au fost anunţate că biletele pe care le-au rezervat şi plătit nu mai sunt disponibile.
„Ne-au sunat pe toţi şi ne-au spus că dintre cele opt camere rezervate de noi, doar trei sunt disponibile şi că cinci familii vor fi cazate la alte hoteluri de două şi trei stele, la preţul de 635 de euro, plătit de noi. Eu îmi plătisem luna de miere. Mi s-a cerut certificatul de căsătorie pentru unele reduceri şi acum sunt anunţat că nu pot beneficia de sejurul plătit la un hotel de cinci stele, cum am achitat, şi voi ajunge la un hotel de trei sau patru stele“, a adăugat Bogdan Păun.

Potrivit NewsIn, la sosirea reprezentanţilor mass-media, operatoarea agenţiei de turism ar fi devenit violentă, lovind camerele de luat vederi. „Nu am nimic de declarat. Şeful nu este aici, este în concediu“, a spus operatoarea.

Cele opt familii care au plătit bilete agenţiei PS Travel au declarat că sunt hotărâte să dea agenţia de turism în judecată, dacă nu vor primi tichete în perioada 15-22 iulie la un hotel de cinci stele, all-inclusive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII