Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Economie

Profit din cultura de grâu

Economie - Ramona Olaru
(citeste alte articole de acelasi autor »)


Anul acesta s-a obţinut o producţie de 4.000 kg de grâu la hectar0 vizualizari
Joi, 03 Iulie 2008 - 19:17
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Pentru prima dată după mulţi ani, agricultura aduce beneficii marilor fermieri doljeni, mai ales celor care au aplicat tehnologia completă, aşa cum scrie la carte. Dacă preţul grâului mai scade, cultivatorii vor ieşi pe pierdere. Veniturile pe care le-ar obţine fermierii organizaţi din Dolj, în cazul în care recolta de grâu ar fi vândută acum, ar fi mai mari decât costurile pentru înfiinţarea şi întreţinerea culturii. Pentru prima dată în ultimii ani, ajutaţi de condiţiile meteo, fermierii scot profituri din grâu. Avantajele financiare cele mai mari le au firmele care au avut peste 200-300 de…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


    Sumarul ediţiei:

    Ultima ora

    Actualitate