22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriDell profită de succesul World of Warcraft

Dell profită de succesul World of Warcraft

Dell a prezentat acum patru luni un nou notebook destinat jocurilor: XPS M1730. Acesta avea „sub capotă“ un procesor Intel Core 2 Duo de ultimă generaţie şi două plăci video nVidia GeForce 8700M GT în SLI. Era inclus şi un accelerator de fizică de la Ageia. Preţurile variau între 2.700 şi 4.450 de dolari, în funcţie de configuraţie. Însă acum Dell are o ediţie de XPS M1730 dedicată RPG-ului de succes World of Warcraft. Aceste laptopuri vor costa 4.500 de dolari şi vor avea o configuraţie mai puternică decât cele mai ieftine XPS M1730-uri, însă mai mult ca sigur nu o vor folosi pe cea mai performantă. Şi pentru a personaliza noile notebook-uri, Dell le-a îmbrăcat într-o carcasă specială, ce înfăţişează fie însemnele Hoardei, fie cele ale Alianţei. HDD-ul este împănat de background-uri şi screen saver-uri din joc şi, bineînţeles, de joc în sine (atât World of Worcraft, cât şi The Burning Crusade). Primim şi soundtrack-ul complet al jocului şi un DVD cu making of WoW.

Mai beneficiem şi de ghiduri pentru a înlesni jocul, cărticele cu povestea din WoW, un cod ce permite achiziţionarea a cinci dintre următoarele titluri din ciclul World of Warcraft, un certificat de upgrade la cont Collectors Edition (au un pet special în joc) şi un voucher pentru o figurină bazată pe caracterul creat.

Totul vine într-un ghiozdan de laptop cu motive WoW. Fanii World of Warcraft sigur vor aprecia iniţiativa, însă nu se ştie câţi şi-o vor permite.

www.arenait.net

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS