20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriNoua C-Klasse este asteptata in aprilie

Noua C-Klasse este asteptata in aprilie

Daimler-Chrysler AG va lansa pe piata româneasca in luna aprilie, cel mai probabil in a doua decada, noua generatie Mercedes Clasa C, cel mai vândut model al marcii germane pe plan mondial, iar preturile nu vor fi mai mari decât la modelele actuale, au spus reprezentantii Daimler-Chrysler Automotive România. Lansarea oficiala a berlinei a avut loc saptamâna trecuta la Stutgart.


Modelul va fi disponibil in trei variante de echipare diferite si ca design exterior: Avantgarde, Elegance si Clasic, iar motoarele vor fi cu aproximativ 10% mai puternice decât la versiunile din prezent. Astfel, motorul pe benzina de la versiunea C180 Kompressor va dezvolta 156 CP fata de 143 in prezent, iar varianta C200 Kompressor va dezvolta 184 CP, cu 20 mai mult decât modelul actual. Cel mai puternic motor pe benzina va fi de 272 CP. Si la propulsoarele diesel puterea va creste, iar constructorul german spune ca tehnologia i-a permis sa reduca si consumul mediu cu 0,3 litri la suta pentru motoarele in patru cilindri.


Noua limuzina Clasa C inlocuieste o serie din care au fost vândute pe plan mondial peste 1,4 milioane de unitati incepând cu primavara anului 2000. Germania reprezinta cea mai mare piata pentru acest model, aici fiind distribuite peste 30% din autovehiculele Clasa C vândute la nivel mondial. Cel mai bine vândut autoturism Mercedes Benz, modelul anterior C-Klasse a inregistrat vânzari de peste doua milioane de versiuni Saloon, Estate si Sports Coupe in intreaga lume.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS