Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Economie

Directorul OSPA Dolj a demisionat

Economie - Andreea HORCONE
(citeste alte articole de acelasi autor »)0 vizualizari
Marți, 03 Ianuarie 2006 - 00:00
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Oficiul de Studii Pedologice si Agrochimice (OSPA) Dolj va ramâne fara sef incepând cu 9 ianuarie. La sfârsitul lunii octombrie 2005, un fost angajat OSPA a facut o sesizare la Administratia Prezidentiala si la Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) privind existenta mai multor aspecte negative la OSPA Dolj, institutie subordonata Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj. Neregulile la care facea referire constau in aspecte privind structura de personal necorespunzatoare si nereguli in acordarea salariilor de catre Atanasie Pana, directorul institutiei. „Alte sesizari au fost facute cu privire la corectitudinea concursului de…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


    Sumarul ediţiei: