17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriCel mai ieftin Revelion - 500.000 de lei

Cel mai ieftin Revelion – 500.000 de lei

Cu mai putin de doua saptamâni inainte de Revelion, majoritatea localurilor craiovene sunt ocupate in proportie de peste 70%.


Pâna la noaptea de Revelion zilele sunt numarate. Astfel, printre un cozonac si un ornament pentru Craciun, febra cumparaturilor pentru cumpana dintre ani i-a cuprins pe craioveni. Rochii care mai de care, pantofi si gentute asortate, accesorii si bineinteles cadouri pentru cei dragi, toate au fost planificate de unii craioveni din timp. Nici locul la restaurant nu a fost omis, astfel ca multe localuri nu mai au locuri pentru Revelion. Printre acestea si Papa Barzetti, REX, Galaxy – Carul din Stele, Sale&Pepe. Cei care se gândeau sa rezerve câteva locuri la aceste restaurante ar fi trebuit s-o faca pâna la inceputul lui decembrie, deoarece unele au fost inchiriate de acum o luna.


Spre nemultumirea clientilor fideli, unele restaurante nu au organizat Revelionul 2005-2006. Este cazul restaurantelor Dragonul de Aur, El Greco, Zorbas, Green House.


„Cred ca nu a fost o idee tocmai buna sa inchida localurile in noaptea de Revelion, deoarece multi dintre clientii lor fideli si-ar fi dorit sa petreaca Revelionul acolo“, a declarat Alina, o clienta a unuia dintre aceste restaurante.


Locuri intre 500.000 si 2.200.000 de lei


Situatia nu este insa atât de grava, deoarece locuri libere mai sunt totusi, astfel ca noaptea de Revelion nu va fi compromisa. Craiovenii care nu s-au hotarât inca mai au de unde alege. Preturile variaza intre 500.000 si 2.200.000 de persoana, in functie de locatia aleasa.


Craiovenii care au hotarât sa se autogospodareasca si sa aduca mâncarea si bautura acasa, pot alege varianta inchirierii localurilor. Majoritatea proprietarilor au cerut aproximativ 20 de milioane numai pentru inchirierea localurilor pe care le patroneaza, indiferent de numarul persoanelor care vin. Avantajul consta in faptul ca toata lumea cunoaste pe toata lumea.


Alta oferta spre care se pot orienta craiovenii este cea a cluburilor, care se bazeaza in principal pe bauturi alcoolice, lasând insa posibilitatea clientului de a-si aduce mâncare si bautura. Astfel, in Korona, meniul variaza intre 500.000 de lei (include cafea si sampanie) si 800.000 de lei/persoana (include aperitiv si bauturi), in Versus este 800.000 de lei/persoana (include fructe si bauturi), iar in Insomnia, 1.000.000 de lei/persoana (include mâncare si bauturi).


Craiovenii interesati de o masa copioasa de Revelion se pot orienta spre restaurantele care mai au locuri libere. La acestea, oferta de continut e mult mai generoasa si include mai multe feluri de mâncare (aperitive reci si calde, gratare, prajituri) si de bautura (vin, sampanie, whisky, suc, apa, cafea). Printre acestea, Lord’s House, unde meniul este 1.250.000 de lei/persoana, Salsalitos, 1.800.000 de lei/persoana, La Dolce Vita, 2.200.000 de lei/persoana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS