16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAvem nevoie de reviste studenţeşti?

Avem nevoie de reviste studenţeşti?

Tinerii vor să fie informaţi şi implicaţi în cât mai multe activităţi extracurriculare. Revistele sau ziarele studenţeşti sunt prezente în tot mai multe centre universitare din ţară, dându-le şansa studenţilor să-şi exerseze abilităţile jurnalistice şi nu numai. Are Universitatea din Craiova nevoie de acest tip de publicaţii?
Alina L., 21 de ani: „Avem nevoie şi noi de un ziar studenţesc. În Bucureşti sunt destul de multe, iar tinerii de acolo se implică activ în realizarea lor. Mi-ar plăcea să fie o revistă lunară care să cuprindă informaţii importante pentru studenţi“.
Marina B., 20 de ani: „Da, revistele sau ziarele studenţeşti sunt o idee foarte bună. Acestea dau şansa studenţilor să se implice în ceva, iar faptul că îţi vezi numele alături de articol îţi dă încredre. Pe viitor sper să aibă şi Universitatea din Craiova cât mai multe ziare sau reviste de acest gen“.
Iustin P., 22 de ani: „În Craiova e mai greu să faci ceva. Nu cred că tinerii s-ar implica activ într-o acţiune de genul acesta. E responsabilitate, nu glumă“.
Mara S., 21 de ani: „Da, avem mare nevoie de ziare studenţeşti, doar că nu avem resursele necesare. Costă mult să scoţi un ziar, chiar şi în tiraj redus, iar tinerii craioveni abia se implică în organizaţii studenteşti sau alte proiecte în afara facultăţii“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII