Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Cultura si Istorie

Craiova: Piesa de teatru "Valsul câinilor" la Sala Aula Buia

Cultura si Istorie
imagine-articol-10 vizualizari
Marți, 19 Februarie 2013 - 10:06
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Premiera spectacolului "Valsul câinilor", de Leonid Andreev, va avea loc joi, 21 februarie, de la ora 18:00, la Sala Aula Buia din incinta Facultăţii de Agricultură şi Horticultură din Craiova. Spectacolul este realizat în cadrul parteneriatului dintre Facultatea de Litere, Departamentul de Arte şi Teatrul "Jean Bart" Tulcea, sub egida Proiectului "Vreau sâ fiu actor", prilej cu care absolvenţii actori ai promoţiei 2013 îşi desfăşoară practica artistică. Considerat printre primii scriitori expresionişti ruși, Leonid Andreev este unul dintre scriitorii notabili ai mișcării avangardiste "Vârsta de argint". Spectacolul cu piesa "Valsul câinilor", publicată sub titlul "Zilele vieții…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


  Sumarul ediţiei:

  Subiectul Zilei

  Actualitate

  Eveniment

  Sport

  Societate

  Economie

  Util si placut

  Administratie

  Life & Style

  International

  Politica

  Opinii

  Cultura si Istorie

  Comunitate