Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Comunitate

Craiova: Pelerinaje organizate în luna februarie de Centrul „Sfântul Nicodim”

Comunitate0 vizualizari
Luni, 04 Februarie 2013 - 12:59
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Centrul de Pelerinaj „Sfântul Nicodim”, al Mitropoliei Olteniei, organizează în luna februarie mai multe pelerinaje la mănăstiri din România. Astfel, în data de 9 februarie, va fi organizat un pelerinaj la Mănăstirea Bistriţa din judeţul Vâlcea, unde credincioşii se vor putea închina la moaştele Sfântului Grigorie Decapolitul, la Mănăstirea Hurezi, unde se va ajunge la mormântul lui Constantin Brâncoveanu, la Mănăstirea Dintr-un Lemn şi la Mănăstirea Polovragi din Judeţul Gorj. Costul biletului este 70 de lei. În zilele de 16 şi 17 februarie, va fi organizat un pelerinaj la mănăstirile Dealu ( din apropierea oraşului…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


  Sumarul ediţiei:

  Ultima ora

  Subiectul Zilei

  Actualitate

  Eveniment

  Sport

  Societate

  Economie

  Util si placut

  Administratie

  Life & Style

  International

  Politica

  Cultura si Istorie

  Publireportaj

  Comunitate

  Interviu