Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Comunitate

Craiova: Un nou pelerinaj la mormântul părintelui Arsenie Boca

Comunitate0 vizualizari
Luni, 28 Ianuarie 2013 - 09:08
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Centrul de Pelerinaj „Sfântul Nicodim”, al Mitropoliei Olteniei, organizează sâmbătă, 2 februarie, un nou pelerinaj la Mănăstirea Lainici, judeţul Gorj, şi la Mănăstirea Prislop din judeţul Hunedoara, unde vor fi vizitate biserica mănăstirii, cu participare la Sfânta Liturghie, mormântul părintelui Arsenie Boca şi chilia Sfântului Ioan de la Prislop. “Un pelerinaj la aceste destinaţii a mai fost organizat săptămâna trecută însă, datorită succesului de care s-a bucurat, numărul solicitărilor a depăşit capacitatea autocarului. În aceste condiţii, la cererea credincioşilor, s-a luat hotărârea de a mai fi organizat un pelerinaj”, a precizat părintele Sorin Dumitru, directorul…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


  Sumarul ediţiei:

  Subiectul Zilei

  Actualitate

  Eveniment

  Sport

  Societate

  Economie

  Util si placut

  Administratie

  Life & Style

  International

  Politica

  Cultura si Istorie

  Comunitate