Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Casa si gradina

Sugestii pentru amenajarea apartamentului

Casa si gradina - Material realizat in colaborare cu revista „Casa si Biroul“
(citeste alte articole de acelasi autor »)0 vizualizari
Miercuri, 11 Ianuarie 2006 - 00:00
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Finisaje in tonuri caldute de crem-galbui, mobilier culoarea lemnului, tesaturi din fibre naturale, acestea sunt principalele elemente care compun amenajarea unui apartament micut, dar cochet si foarte primitor. Finisajele si mobilatul unui apartament sunt elemente de baza care transforma locuinta intr-una cocheta si primitoare. Pentru ca, de cele mai multe ori ne referim la apartamente de bloc, unde structura si impartirea interioara nu permit o reconfigurare a spatiului, se incearca, prin finisaje si mobilier, sa se obtina o amenajare degajata, in care sa existe suficient loc de miscare si senzatia de cât mai mult spatiu.…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


    Sumarul ediţiei: