16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriTrei noi manageri la Hidroelectrica

Trei noi manageri la Hidroelectrica

Hidroelectrica are, din data de 20 iunie, încă trei noi manageri numiţi prin decizia administratorului Judiciar Euro Insol, potrivit unui comunicat al companiei.

Astfel, noul manager al Departamentului Control Intern este Radu Streanga, în timo ce Roxana Alexandra Popa a fost numită manager al Departamentului Dezvoltare. De asemenea,  Ovidiu Florin Şuteu a fost numit manager al Departamentului Management Energetic.

Radu Streanga, participant la procesul de recrutare derulat cu firma Peserden&Partners în primăvară anului 2013, unde s-a clasat pe primul loc pentru poziţia de Manager al Departamentului Control Intern, a absolvit ASE Bucureşti, Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori în anul 2000. Este auditor financiar, expert contabil şi auditor şef.

Roxana Alexandra Popa este doctor-inginer şi economist. Din 2008 deţine un master în Managementul Informatizat al Proiectelor obţinut la Facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică din cadrul ASE Bucureşti, iar din 2009 este doctor în domeniul Inginerie Civilă.

Ovidiu Florin Șuteu a absolvit Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii la Universitatea Tehnică din Timişoara în 1991. În perioada 2001-2002 a ocupat funcţia de Şef PRAM la Sucursala de Hidrocentrale Porţile de Fier. În 2002 a fost numit Director Tehnic la Hidroserv Porţile de Fier până în anul 2004, când a trecut la Hidroelectrica – Executiv în funcţia de inginer principal specialist. Din anul 2005 până în prezent Şuteu a ocupat funcţia de şef serviciu la Serviciul Management Energetic din cadrul Direcţiei de Producere Energie Electrică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS